top of page

Jelena Tomašević i Novosadski big bend

10.jpg

Program dvočasovnog koncerta čine dobro poznati hitovi Jelene Tomašević uz pratnju Novosadskog big benda.

 

Pored hitova kao što su Jutro, Radio svira za nas, Kosava, Okeani, Oro, Život u koferima itd. koji su aražirani za izvođenje sa big bendom, program je obogaćen i tradicionalnom muzikom čije aranžmane takođe potpisuje Fedor Vrtačnik.

Na programu koncerta nalaze se i numere koje je Jelena snimila u serijalu "Zvezde pevaju zvezde" koje je pokrenuo Radio S.

Jelenin jednistveni glas i emocija kojom pleni na sceni ujedninjen sa snažanim zvukom Novosadskog big benda neće nikoga ostaviti ravnodušnim!

Koncert filmske muzike

live.jpeg

Romantično putovanje kroz filmsku muziku XX veka.

 

Nezaboravne i Oskarom nagrađene teme iz filmova Kum, Ljubavna priča, Kosa, Nemoguća misija, Džems Bond, Roki, Lovac na jelene, Njujork-Njujork, Kraljevi mamba, Braća Bluz...

Sjajan i reprezentativan program koji se temelji na dobro poznatom filmsko-muzičkom materijalu koji je obeležio jednu epohu.

 

Blizu dva sata kvalitetne svetske i domaće filmske muzike uz  sjajne instrumentalne i vokalne soliste big benda.

Sav taj jazz i funk

bend.jpeg

Jazz i funk predstavljaju temeljni pravac i profesionalni muzički oslonac svih velikih big bendova.

Gilespi, Hancock, Rollins, Crusaders, Gershwin, Washingtone, Jobim, Eart wind and fire, samo su neka od imena autora koja su pojavljuju na ovom vrhunskom koncertnom događaju jazz i funk muzike. 

Na programu su svetski jazz standardi aranžirani za big band, kao i moderno viđenje nekih pop&rock kompozicija ali ovog puta u jazz aranžmanima.

 

Blizu dva sata kvalitetne muzike uz izuzetne instrumentalne soliste novosadskog big benda.

big bend cover.jpeg
bottom of page